Parkgatan 4A

Östhammar, Östhammar Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
172 m²
Tomtarea
1 225 m²
Byggår
1991

Centralt belägen fastighet med två byggnader och tillgång till goda uppställningsytor. I det stora huset på fastigheten har det under många år huserat en populär blomsterbutik. Butikslokalen som är ca 150 kvm har en fin entré med skyddat läge under tak och lokalen i sig har fint ljusinsläpp och goda skyltningsmöjligheter i fönster bland annat ut mot gatan. Här finns även blomkylen fortfarande kvar men tas bort enligt överenskommelse. Öppen planlösning med förvaringsmöjligheter och wc.
Huset har goda förvaringsmöjligheter i källarplan. På övre plan ovanför butikslokalen finns två bostäder i olika storlekar som är uthyrda.

På gården finns ytterligare ett hus som idag är uthyrt och där drivs en nyöppnad restaurang med 60 platser, egen wc samt kontorslokal på övre plan.

Lägenhet 1 om ca 74 kvm:
Gemytligt kök, badrum, tvättstuga samt allrum och sovrum med klädkammare, utgång till balkong i söderläge. Möjlighet finns att utöka till ytterligare ett rum, detta utrymme används idag till förvaring/förråd.

Lägenhet 2 om ca 98 kvm:
Den större lägenheten med högt i tak och fint ljusinsläpp ligger en trappa upp över lokalen på gaveln vilket ger ett ljusinsläpp från tre väderstreck. Rymligt kök med allrum i öppen planlösning, två fina sovrum varav det ena med utgång till balkong. Badrum med tvättmaskin o torktumlare. Genomgående fina ytskikt.

Bergvärme, kulvert ut till restaurangen.

Fiber finns in i huset men har ej installerats och kopplats på.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren