Sturegatan 4A

FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
146 m²
Byggår
1963

Central bostadsrättslokal i Främre Luthagen om 81+65 kvm med låg avgift!

Lokalen kan vara lämplig för t e tandläkarmottagning, konsthandel med vernissagemöjlighet, frisör och butik. Lokalen har en entré samt 3 stycken stora skyltfönster.

Brf Luthags-City är en mycket välskött och solid bostadsrättsförening som idag består av 72 lägenheter och 13 lokaler med bostadsrätt. Husen uppfördes 1963-1966 och är mycket väl underhållna. Föreningen har byggt till 21 nya bostadsrätter nyligen.

Från Torsgatan når man både föreningens innergård, där det finns ett antal parkeringsplatser, och garaget i källarplan. Det finns ett antal garageplatser med laddstolpe för elbil. För att komma in i garaget krävs nyckelbricka och kod, alternativt fjärrmanövrering via mobiltelefonen.

Utomhus- och garageplatserna hyrs endast ut till boende och verksamheter i fastigheten. Den första platsen kostar 250 respektive 450 kronor per månad. Den som önskar fler platser måste därefter betala 700 respektive 1200 kronor per månad. För tillgång till laddstolpe tas en tilläggsavgift ut. Kötiden är i regel kort.

Läs mer om föreningen på deras hemsida www.luthagscity.bostadsratterna.se

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Tiit Lullmaa

Riksmäklaren
Mäklare Tiit Lullmaa, Riksmäklaren
070-573 98 50