Banjogränd 6

Viksjö, Järfälla Se på karta

3 490 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
73 m²
Tomtarea
272 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
36 508 kr/år
Antal besök
4 534
Dagar på Hemnet
11

Äntligen till salu! Ett friköpt gavelradhus i ett plan i lugna Viksjö, bara ett stenkast från naturen. Utvändigt erbjuds en framsida med uppfart för bilen, ett isolerat förråd samt trädäckad altan. Husets pärla är baksidan, som är helt insynsskyddad och har en trädäckad altan med plats för grill och loungegrupp, ett inbyggt spa-bad, utedusch samt precis lagom med gräsmatta för att skötseln inte ska bli för mycket. Invändigt finner vi en stor hall, ett fräscht badrum, stort vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng, klädkammare, kontor, kök samt separat tvättstuga med groventré.

Föreställ dig att arbetsdagen äntligen är slut. Du ställer bilen på uppfarten till ditt eget hus, bär enkelt in matkassarna. Du sätter på grillen medan du byter om till lite bekvämare kläder för att ta en skogspromenad för att få återhämtning från dagen. Några minuter senare är du ute i Viksjös fina naturreservat. När du når klipporna längs med Mälarens glittrande vatten är du redo att ta några djupa andetag och gå hemåt igen. Väl hemma är grillen redo för middagen. Efter middagen häller du upp ett glas av den godaste dryck du vet och lite frusen efter promenaden glider du ner i ditt eget spa-bad i lugn och ro på baksidan. Kan det bli bättre? Jag tror faktiskt inte det.

Det finns inte många av denna hustyp så missa inte chansen! Inom någon minuts gångavstånd finner du det fina naturreservatet som leder till badplatser och klippor längs med Mälaren. Viksjö centrum ligger ca 1,5 km från huset, och där finns restauranger, Ica kvantum Viksö, apotek, vårdcentral, systembolaget m.m. För den som har barn är detta ett utmärkt boende då det är nära skolor och förskolor. För den löpsugne köparen finns ett elljusspår bara några minuter från bostaden. Bussar tar dig enkelt till Jakobsberg centrum eller Barkarby handelsplats. I närheten finns även det lokala restaurangutbudet för den som vill ta med sig god mat hem eller vill avnjuta ett glas vin till maten och ha gångavstånd hem. Här finns även en kiosk och en härligt välsorterad köttbutik, för den som vill ha något extra gott på grillen.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Järfälla