Nyproduktion

Davids väg

Björröd, Härryda kommun Se på karta

4 645 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Avgift
5 905 kr/mån
Pris/m²
43 821 kr/m²
Nyproduktion

Halverad månadsavgift i 24 månader? Japp! Just nu kan du som köper bostad i Brf Björrödsbäcken få halverad månadsavgift i 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklaren redan idag för att ta del av erbjudandet!

Lantlig dröm nära storstaden? Vad sägs om ett ytterst välplanerat, ljust och trivsamt hem i smidigt format? Här ryms alla funktioner man vill ha i sin vardag, inklusive en hel del som sätter guldkant på den: som den stora härliga altanen. Vill du njuta extra av utelivet? Då väljer du ett av husen med balkong på övervåningen.

Varmt välkommen!
Innanför ytterdörren välkomnas vi direkt av ljuset från andra sidan huset. Här finns plats för avhängning och praktiskt klinkergolv, och framför oss skymtar även mer förvaring i form av garderober och ett förråd under trappan. Här finns också ingång till det fräscha badrummet med kakel och klinker, WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Fortsätter vi rakt fram når vi husets fina sociala ytor – men vi tar istället köksvägen dit.

Ett kök för alla smaker
Det här moderna köket från HTH har snygga, släta luckor och är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr med vitvaror från Siemens, inklusive diskmaskin, såklart. Här finns också ett fint ljusinsläpp från flera fönster, du kan till och med handdiska med utsikt! Köket öppnar upp mot vardagsrumsdelen på ett fint sätt, men har också plats för en mysig matplats mot entrésidan – perfekt för familjens vardagsmiddagar och allehanda pyssel i väntan på maten.

Gott om plats att umgås på
Vardagsrumsdelen rymmer lätt både matbord och soffmys. Stora fönster släpper in ljuset, och härifrån kliver du också ut på den ljuvliga altanen i vinkel som står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med grannarna.

Flexibel planlösning: 2-4 sovrum
Nu tar vi trappan upp till hemmets mer privata utrymmen. I standardutförande finns här två fina sovrum och ett trevligt allrum, men du kan få upp till fyra sovrum som tillval. Väljer du ett av husen med balkong når du den från allrummet, de andra husen har istället en fin fransk balkong. Här uppe finns också en praktisk klädkammare – och husets andra badrum med WC och dusch, liksom kakel och klinker, såklart.

Här få du
• 2-4 sovrum
• Fullutrustat kök
• Fina sällskapsytor
• 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
• Stor, härlig altan + balkong i de flesta husen
• Förråd + parkeringsplats för två bilar

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

Gustav Johansson

OBOS i Sverige
Mäklare Gustav Johansson, OBOS i Sverige
0734-050005

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.