Nyproduktion

Brf Fågel Fenix - lgh 17

Bromölla kommun Se på karta

2 090 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1
Byggår
2021
Förening
BRF Fågel Fenix
Om föreningen
Avgift
4 590 kr/mån
Pris/m²
22 717 kr/m²
Nyproduktion

BYGGNATION PÅGÅR! Än finns möjlighet att förvärva denna attraktiva fyrarumslägenhet med uteplats mitt i centrala Bromölla. Byggnationen av 18 stycken marklägenheter är i full gång och du kan få nycklarna i handen till en splitterny bostad innan sommaren 2022!

Lägenheten har en god grundstandard, men vill du sätta egen prägel på ditt nya hem finns (innan en viss tidpunkt i byggnationen) flera olika tillvalsalternativ såsom uterum, köksinredning och klinker i badrum. För denna fyra kan du dessutom välja till en extra WC. Bostaden har en lättskött liten innergård samt i månadsavgiften ingår en parkeringsplats.

Här får du närhet till det mesta såsom bank, konditori, Coop, biograf, bibliotek, idrottsanläggning, vackra Ivösjön och flertalet vandringsleder. Bostaden ligger med endast några minuter till stormarknaden Maxi samt buss- och järnvägsstationen, vilket gör det smidigt att pendla både österut och västerut med Öresunds- eller Pågatåg. Vill du hellre pendla med bil tar du dig snabbt och smidigt ut på E22:an.

I Brf Fågel Fenix erbjuds du ett välplanerat och praktiskt boende, där du får vara först med att flytta in! Bostadsrättsföreningen ansvarar för det yttre underhållet och du som bostadsrättshavare ansvarar för det inre underhållet. Brf Fågel Fenix är planerat för livets alla ögonblick och är ett perfekt boende för dig som söker en trivsam och behaglig boendemiljö.

Varmt välkomna att ringa eller boka privat möte med oss mäklare för att höra mer om bostäderna i Brf Fågel Fenix!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Bromölla

Kontakt

Hansi Robertsson

Svensk Fastighetsförmedling Bromölla
Mäklare Hansi Robertsson, Svensk Fastighetsförmedling Bromölla
+46705145066