Grips Väg 23 A

GRIPS VÄG 23 A, Norrköping Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2015
Förening
BRF Birdie
Om föreningen
Avgift
1 268 kr/mån
Driftkostnad
17 628 kr/år
Pris/m²
24 389 kr/m²

Av de fyra parhusen som Bostadsrättsföreningen BIRDIE består av, har nu ett hus blivit till salu och säljs av nuvarande ägare. Bostadsrättsföreningen har inga lån vilket borgar för låg månadsavgift, fn 1 268 kronor/månad. Parhuset som färdigställdes 2015/2016 levererades av husfabrikanten Trivselhus. Planlösningen är mycket välplanerad och modern med en boarea om ca 90 m², som fördelas på tre sovrum, ett vardagsrum och kök i öppen planlösning samt två helkaklade dusch/wc. Husets terrass och balkong ligger i soligt söderläge med utsikt över golfbanan. Den exteriöra arkitekturen är modern och tilltalande i "New England" stil med vitmålad fasad i liggande träpanel som smälter väl in i den befintliga miljön. Den interiöra inredningen är i harmoni med den exteriöra. Huset säljs komplett möblerat och fullt inrett för 6-8 personer med allt från äggkoppar till smart-TV och WiFi.

Det här trevliga parhuset ligger i det lilla samhället Mauritzberg på Vikbolandet ca 30 km öster om Norrköping. Området har blivit mycket populärt och har under den senaste tiden expanderat med flera nybyggda villor. Det är många som har upptäckt lugnet och trivseln i Mauritzberg, såväl barnfamiljer som äldre. Området runt Mauritzberg är välskött och mycket naturskönt beläget invid Bråvikens strand med både båthamn och badplats. Det är bl a det vackra Mauritzbergs Slott, Slottskapellet och dess trädgårdar som skapar områdets atmosfär. Slottet som har anor från 1500-talet bedriver idag hotell- och konferensverksamhet. I området finns även en välskött och utmanande 18-håls golfbana. Det finns två restauranger i området, dels Slottets egna förstklassiga restaurang som serverar mat av högsta kvalitet samt dels en charmig Bistro i golfklubbens klubbhus som erbjuder genuin svensk husmanskost på prima råvaror. I Östra Husby som är centralort på halvön Vikbolandet ca 8 km från Mauritzberg hittar man all tänkbar allmänservice såsom livsmedelsaffär, husläkarmottagning, apotek mm. Vikbolandsskolan i Östra Husby är en F-9 skola inklusive fritidsverksamhet.

I detta vackra och välskötta område har du och din familj alla möjligheter att leva ett lugnt och avkopplande liv, med närhet till både hav och natur. Välkommen till att bli en Mauritzbergare!
ÅK GÄRNA SJÄLV OCH TITTA PÅ HUSET OCH DESS OMGIVNINGAR!

Läs mer hos mäklaren

Visningstider

  • 13
    jun
    Lör 13 jun
    ANMÄLAN OCH TIDSBOKNING KRÄVS SENAST FREDAG 12 JUNI INFÖR VISNING LÖRDAG 13 JUNI! ÖNSKAR DU EN PRIVAT VISNING ANNAT DATUM, VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.