Måbärsstigen 29

Hässelby Södra Villastad, Stockholm Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Biarea
4 m²
Förening
BRF Designstaden
Om föreningen
Avgift
2 423 kr/mån
Driftkostnad
14 903 kr/år
Pris/m²
47 000 kr/m²
Nyproduktion 

*SÄNKT AVGIFT 25%* Välkommen till Brf Designstaden i Hässelby Villastad! Ett drömboende inte långt från tullarna med inflyttning i december vecka 49, 2019.

I lugnt och harmoniskt läge uppförs 22 välplanerade bostäder i lägenhetsform fördelat på 11 byggnader. Lägenheternas ytor fördelas på 85 respektive 95 kvm, är den ena lägenheten är belägen på nedre plan och den andra typen på övre.

ALLMÄNT OM LÄGENHETERNA
Samtliga lägenheter är optimalt planerade med 3 sovrum och 2 badrum, samt övriga trevligheter som stora fönsterpartier, golvvärme i alla rum och högt i tak. Alla bekvämligheter finns i lägenheterna, såsom stor kyl och frys och diskmaskin i kök. I badrummet finns tork och tvättmaskin. För mer information om materialval se separat dokument "Material inredningsbeskrivning".

Varje boende har en egen parkeringplats.
Varje boende har ett eget förråd om ca 5 kvm.

SPECIFIKT 85 KVM
Unikt för lägenheten på 85 kvm är terrass om ca 40 kvm från entrésidan i söderläge. Mellan entrén och parkeringen är det 5 meter som skapar en öppen oas. I vardagsrummet är väggen mot parken helt i glas (4,8 meter bred) vilket skapar en fantastisk vy. Detsamma gäller från Master Bedroom (3,8 meter bred glasvägg). Genom detta glasparti når man den andra terrassen om 30 kvm med kvällssol och en privat trappa ner till parken, perfekt för barnen att kunna gå ut och leka och samtidigt undvika gatan med trafik.

Förskolor och skolor finns inom 200 meter.
450 meter till Hässelby Strandbad.
500 meter till Tunnelbanan.

Skulle det finnas osålda lägenheter vid tillträdesdatumet i december så kommer byggherren att stå för eventuella kostnader som kan komma att uppstå, på så vis kommer INTE ekonomin för de boende att påverkas negativt med avgiftshöjningar eller liknande.

Lägenheterna säljs på ritning, möjlighet finns att se visningslägenhet.
Vänligen se MATERIALBESKRIVNING och BYGGLOVSRITNINGAR under dokument.
Välkomna att höra av er!

Läs mer om bostaden