Bokskogsbacken 72

Hisings Backa - Bokskogen, Göteborg Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
279 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
37 547 kr/år
Antal besök
3 410
Dagar på Hemnet
9

Med bra läge på Bokskogsbacken ligger detta välplanerade hus i en lugn återvänds gata. Två uteplatser i olika väderstreck. Bostaden disponeras i två våningsplan och erbjuder idag tre sovrum. Väl inne i huset finns inbjudande hall med plats för avhängning. Kök, vardagsrum med utgång till bostadens balkong, matsal , klädkammare, badrum med dusch. På nedre plan finns det tre sovrum varav ett av rummen har utgång till bostadens härliga uteplats. På samma våning hittar ni även bostadens andra badrum med badkar samt tvättrum med tillhörande maskiner.

Omgivningen erbjuder något för hela familjen. Här bor ni med ett bekvämt avstånd till populära grundskolor som Fridaskolan och Sankt Jörgen Fenestra, samt områdets goda serviceutbud.

Området är expansivt och erbjuder bra kommunikationsmöjligheter mot centrala Göteborg. Närhet till strövområden i natursköna omgivningar som Hökällan.
På bekvämt avstånd nås både Backaplan och Bäckebols köpcenter med stort utbud av service. Även ombyggda Selma Lagerlöfs Torg finns en kortare bilfärd bort. På andra sidan Lillhagsvägen ligger Treetop Spa-hotell och populära Sankt Jörgen Spa-hotell med golfbana.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 25
  okt
  Imorgon kl. 11:00–13:00
  Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
 • 26
  okt
  Mån 26 okt kl. 17:00–17:30
  Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.