Hästhagsgatan 4

Huskvarna - Nedre Öxnehaga, Jönköpings kommun Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
272 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
32 524 kr/år

Praktiskt, barnvänligt och välplanerat i en naturnära miljö och med sagolikt vacker utsikt över Vättern och dess omgivningar. Området erbjuder allt det som familjen behöver, gott om strövområden, löparslingor och lekplatser, med gångavstånd till förskola, låg- och mellanstadieskola och Sanda gymnasiet.

På entréplanet möts vi av den ljusa hallen, två stora sovrum, arbets-/gästrum, klädkammare, badrum samt en välutrustad tvättstuga.

På det övre planet finner vi de sociala ytorna med ett ljust kök med gott om förvaring och plats för matlagning och matbord. Intill köket finns en matplats och loungedel med gott om utrymme för stora middagar och familjeliv. För den som önskar ytterligare rum i huset finns här god möjlighet för en avdelning. Från vardagsrummets fönster och balkong erbjuds den makalösa utsikten där man behagligt kan följa årstidernas skiftningar.

Från övre plan i bästa sydvästläge nås också den stora insynsskyddade terrassen med plats för grillning och stora sällskap. Ett praktiskt förråd i anslutning till terrassen ger plats för exempelvis trädgårdsredskap och utemöbler. Baksidan omfattar en vacker och grön trädgård omgärdad av planteringar och fruktträd. En härlig plats för både bollspel och för att sitta och njuta av omgivningen.

Läget på Hästhagsgatan är på topp och allt runtomkring är förberett för hög trivsel.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Jessica Brandt

Bjurfors Jönköping
Mäklare Jessica Brandt, Bjurfors Jönköping
0723083400