Århusgatan 20

Kista, Stockholms kommun Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
133 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
46 800 kr/år
Tomträttsavgäld
19 400 kr/år

I ett av Kistas bästa områden finns detta gavelparhus som delats upp i flera uthyrningsdelar. Köp och bo billigt genom att hyra ut, hyr ut hela huset eller återställ till en enda bostad. Huset har genomgått en invändig totalrenovering och är i mycket gott skick. Gaveln gör att det känns fritt och lugnt.

Ursprungligen ett hus om 3 RoK som idag förvandlats till 4 RoK.

Idag är det två helt självständiga studioenheter på nedre plan. Båda med Kökspentry och badrum utrustade med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. På övervåningen är planlösningen disponerad som en tvårummare med kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum samt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Härliga uteplatser på två sidor med äppelträd på baksidan medan framsidan har ett körsbärsträd.

Med enkla medel kan man omvandla huset så att det passar en familj genom att ta bort ytterdörrar och omdisponera trappan en aning. Då har man ett hus med tre ordentliga sovrum, alla med eget badrum och gott om sällskapsytor på övre plan”

I köpet ingår möblemang och inredning.

Då huset är uthyrt för närvarande kommer inga öppna visningar hållas. Kontakta mäklaren för information och visningsbokning.

Kontakta mäklaren vid intresse. Farzad Mirzazadeh - Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista/Tensta, 079-098 20 48, [email protected]

Århusgatan ligger mycket bra i Kista. Precis nedanför husen ligger Järvafältet som erbjuder rekreationsmöjligheter året runt. Bland annat finns precis i anslutning till husen ett mycket välutrustat ute gym. Det gångavstånd till nya Järvabadet vid Eggeby Gård. Järvabadet har tre uppvärmda bassänger och håller under sommarmånaderna.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Kontakta mäklaren

Farzad Mirzazadeh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
Mäklare Farzad Mirzazadeh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
0790-98 20 48