Östergatan 126

Landskrona, Landskrona Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
162 m²
Tomtarea
256 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
20 500 kr/år

Charmigt och stilrent radhus med separat uthyrningsbar lägenhet centralt i Landskrona, den vackra staden vid vattnet som bjuder på arkitektur, kultur och nybyggaranda. Perfekt för familj, radhuset ger möjlighet till generationsboende eller uthyrning av privatbostad.
I detta fina hus som ligger sist i radhuslängan erbjuds det uppvuxen innergård, trädgård och dessutom en liten balkong där man möts av utsikt över vindruvsrankor. Lekplats och grönområde strax intill trädgården.
Den öppna ytan med stora fönster i vardagsrummet och utgång till innergården är husets mittpunkt med ljus och harmoni, här finns plats för socialt umgänge och avkoppling. Köket har praktiska arbetsytor och en matplats. Ovanvåningen på ena delen har två sovrum med stora klädkammare, badrum med dusch. I lägenhetsdelen finns möjlighet att ha sovrum eller en separat bostad.
Närhet till matbutiker, apotek, vårdcentral, skolor. Närhet till parker, hav, golfbanor, fritidsaktiviteter, färjan till Ven och mycket mer. För den som pendlar med bil kommer man enkelt ut på E6 och kollektivtrafiken erbjuder både buss och tåg.

För dig som önskar hyra ut lägenhetsdelen i bostaden, finns lagen om uthyrning av privatbostad via denna länk: https://riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-2012978-om-uthyrning-av-egen-bostad_sfs-2012-978

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Landskrona