Nattsländevägen

Odlaren, Eskilstuna Karta & restider

2 198 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Radhus 114 i Brf Patronen. Bostaden är under uppförande och inflyttning planeras till 28/2 2021. Detta radhus har en lättskött tomt i söderläge. Bilen parkerar du enkelt framför entrén.

Brf Patronen består av 33 bostäder på 112 kvm, fördelade på 11 vackra radhus. De ståtliga träfasaderna, i åtta olika kulörer, harmoniserar fint med varandra och reser sig över området. Färgsättningen, med kontrasterande entrédörrar, ger varje bostad en personlig karaktär.

På framsidan finns en plattbelagd yta, inramad med låga häckar. Varje bostad har också en egen trädgård på baksidan, med en härlig uteplats med trätrall. Skärmväggar mellan bostäderna ge en ombonad och privat känsla. Gavellägenheterna får något större gräsytor och passar exempelvis den lilla familjen som värdesätter lekytor för barnen. Det finns också flera tomter för den som önskar minimal skötsel. I mitten av kvarteret anläggs en gemensam grönyta med sandlåda och sittplatser.

Radhusen har en smart planlösning som är utformad med trevliga samvaroytor på nedre plan. Du välkomnas av en rymlig entré med en öppen siktlinje ut mot baksidan. Köket är välplanerat med en separat matplats med utblick mot entrésidan. Från vardagsrummet når du den skyddade uteplatsen med trädäck. På nedre plan finns även ett badrum med dusch.

Övervåningen finns i två alternativa utföranden för att du ska kunna få ett hem som passar just dig och din familj. Välj mellan tre sovrum eller två sovrum plus allrum. När du kommer upp för trappan möts du av en möblerbar hall som exempelvis kan användas som arbetsyta eller som en mysig läshörna. På övervåningen är badrummet utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Som alltid hos Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
112 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 572 kr/mån
Driftkostnad
26 880 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nattsländevägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 198 000 kr
Driftkostnad
26 880 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 808
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 24 dagar sedan, den 23 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips