Kommande

Österdalsvägen 76

Skälby, Järfälla kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106,2 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1990
Förening
BRF Salladsåkern
Om föreningen
Avgift
6 448 kr/mån
Pris/m²
39 501 kr/m²
Kommande

GAVELLÄGE MED DEN STORA TOMTEN! Nu saluförs ett utav de bästa radhusen i området med stor välplanerad gaveltomt med gott om öppna grönytor där fantasin kan flöda. Här med väldigt bra läge i Skälby finns detta mycket fina och trevliga brf-radhus. Välkomna till denna familjeidyll med grönskande trädgård och perfekt planlösning med två fräscha badrum, gott om förvaring och två stora uteplatser med skönt solläge!

Föreningen har god ekonomi och i avgiften inkluderas det mesta! Köket är stilrent, modernt och ger dig gott om förvaring och arbetsyta samtidigt som du har plats med ett stort matbord där hela familjen kan samlas. Vardagsrummet är enkelt att möblera och de stora fönsterpartierna vetter mot den egna grönskande trädgården. På nedre plan finns också en praktisk tvättstuga samt ett badrum med vitkaklade väggar och mörkt klinker på golv - här har du dessutom en generös dusch. Den lätt svängda trappan tar dig upp till den privata sfären med tre bra sovrum, en klädkammare samt ytterligare ett badrum - även denna i modern stil med fräsch helkaklad tillvaro. Förutom en välplanerad interiör får du här en grönskande exteriör med både förmiddagssol som eftermiddagssol. Framsidan ger dig en stor uteplats, perfekt att sitta och äta vid medan barnen åker rollerblades, cyklar eller bara leker på den bilfria gården. Baksidan är mer privat och här har du möjlighet till odling, lek och grillning på den stora trädäckade altanen. Det här är ett hem som måste upplevas, bo i attraktiva Skälby i den tilltalande och välmående föreningen brf Salladsåkern - en riktig bullerbykänsla i trygg bostadsrättsform.

Skälby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor. Närhet till Barkarbystaden som är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer och naturreservat och alla dess möjligheter. Barkarby kommer att bli en levande stad och har omnämnts flera gånger som Stockholms framtida läge och även utsetts till bästa pendlar kommun av Dagens Nyheter. Inte minst med tunnelbanan och kommunikationsmöjligheterna som är planerade att vara klara 2026 för området. I Skälby finns en väl utbyggd barnomsorg och det är aldrig långt till förskolor och skolor för barn i alla åldrar. Till Orgona förskola är det endast några minuters promenad, i närheten finns även Skälby förskola/skola, Polaris förskola, Orion förskola, Björkerbyskola från åk 7-9 från och med 2020 samt Neptuniskolan/förskola.

- Gaveltomt
- Idylliskt för familjen
- Brf -radhus på två plan
- 2 st generösa och kaklade badrum
- 2 st uteplatser där baksidan angränsar till föreningens lekplats och grönområde - Bilfritt!

Idylliskt för familjen - ljust och modernt radhus i attraktiva Skälby med fantastiska uteplatser på både framsida och baksida. Idealistiskt för barnfamiljen med föreningens lekplats och grönyta precis utanför den egna baksidan. Inga bilar, bara lugnet! Här har du hittat hem, ett välplanerat radhus med härligt ljusinsläpp fördelat på två plan i en trygg och stabil förening. Här får du tryggheten med att bo i en bostadsrättsförening men friheten och utrymmet man har i ett hus - Det bästa av två!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Gabriel Bilir

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Gabriel  Bilir, Unik Fastighetsförmedling AB
0704219450

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.