Nyproduktion

Mariefreds Strand

Strängnäs Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Biarea
4 m²
Avgift
4 460 kr/mån
Pris/m²
28 524 kr/m²
Antal besök
2 982
Dagar på Hemnet
30
Nyproduktion

Modernt tvåplansparhus i sjönära miljö med smakfulla materialval i snygg design. Smart planerat hus för hela familjen med en total boyta om 105 kvm fördelat på fyra rum och kök. Entréplan som erbjuder ett generöst kök med plats för matbord utgång till mysig uteplats, vardagsrum och ett helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Övervåning med ett större sovrum med plats för dubbelsäng, två sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Förråd vid entrén för förvaring. Parkeringsplats för bilen.

Ett idylliskt boende vid Mälaren med möjlighet till båtplats och närhet till både kommunikationer och friluftsliv. Här bevaras den gamla mysiga by-känslan som passar så väl in i Mariefreds historia. Blanda detta med dagens moderna teknologi med smarta digitala lösningar och den enkla, bekväma och hållbara livsstilen. På så sätt skapar Lilleby de rätta förutsättningarna för den moderna byn. Ett tryggt, natura och barnvänligt samhälle där alla känner alla, där husen blir till hem och främlingar blir till grannar.

Lilleby är ett bostadskoncept som har utvecklats av TryggHem i samarbete med Afry utifrån FN:s globala hållbarhetsmål.

Här kommer det att erbjudas ett brett och varierat utbud av bostadsrätter som fristående villor, radhus och flerfamiljshus. Det bästa av två världar där du har ditt eget boende men tryggheten i att tillhöra en bostadsförening. Dessutom planeras för fastigheter som ska inrymma olika typer av service – till förmån för samhällets äldsta eller yngsta.

Den hållbara livsstilen underlättas genom att konceptet rymmer såväl elbils- som cykelpool, matleveranscentral, källsortering och att olika föremål kan delas av de boende. Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Gemenskap skapas genom att en mångfald av människor bor och möts i vardagen. Det möjliggörs bland annat genom att etablera en förskola alternativt ett seniorboende, gemensamma odlingslotter, ett allmänt hus och lekplatser utformade för både pojkar och flickor.

Projektet kommer inledningsvis att erbjuda ett flertalet fristående samt parhus i bostadsrättsform i storlekarna 109-149 kvm från 4 rok. Inflyttning årsskiftet 2021/2022.

Köp sker genom bokningsavtal med en bokningsavgift om 20.000 kr, vid avhopp återbetalas 13.000 kr. Efter bokningsavtal skrivs ett förhandsavtal och till sist ett upplåtelseavtal när tillträde börjar närma sig.

För mer information och för att inte missa detta unika tillfälle, kontakta ansvariga mäklare!
Se även länk nedan till bostadskonceptet Lilleby

www.lilleby.se

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred