Östra Sundskogsvägen 80A

Sund, Uddevalla kommun Se på karta

4 145 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Balkong
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Utsikten i Uddevalla
Om föreningen
Avgift
6 090 kr/mån
Pris/m²
37 009 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva detta exkusiva parhus om 112 kvadratmeter med slående utsikt över Uddevallabron och Byfjorden! Här får du ett beonde fördelat på två plan som är utrustat med braskamin, takdusch , rostfria vitvaror , vitlaserad enstavsparkett, kök från Ballingslöv och integrerad diskmaskin. Här bor du med swimmingpool runt husknuten, magisk utsikt, gemensamhetslokal och med cykelavstånd till Lindesnäs! Med boendet får ni dessutom två uteplatser och en balkong.
3D-länk för att klicka sig runt i bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=tdM4pmf8JvJ

Sundstrand ligger i sluttningen mot Byfjordens södra strand. Här, med en fantastisk utsikt över inloppet till Uddevalla, bygger vi nu en liten ''stad i staden'' med GBJ Byggs mest älskade hus. Det nya området erbjuder dig en personlig och komfortabel bostad, var i livet du än befinner dig. I västerläge kan du välja en av åtta suterräng -parhus på 112 kvm med uteplatser i två väderstreck och balkong. Vi placerar de olika husen så att alla kan njuta av den storslagna utsikten över vattnet och landskapet.
Den stylade lägenheten på bilderna är lägenhet S2.

Brf Utsikten är inte som andra bostadsrättsföreningar. Här finns oändliga möjligheter till umgänge och gemenskap för alla som vill. I områdets mitt kommer det finnas en egen pool att svalka sig i, där barnen kan leka och de vuxna kan ställa till med härliga fester i den intilliggande gemensamhetslokalen. Gemensamhetslokalen blir en plats för samling och fest som även har ett tillhörande kök. I området kommer det även att finnas en grillplats med lusthus och slående utsikt. Det blir en självklar träffpunkt för de boende!

Låter detta som något för dig? Tveka då inte höra av dig till oss på Svensk fastighetsförmedling
Varmt välkomna att anmäla dig till våra visningsdagar!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakta mäklaren

Torbjörn Wernersson

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare Torbjörn Wernersson, Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
+46702680388