Maria Montessoris väg (A1-49)

Barsebäck, Kävlinge Karta & restider

2 400 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Efter ett mycket stort intresse för projektets första etapp presenterar nu Mjöbäcks Etapp 2 av Barsebäcks Trädgårdsstad!

Mitt i Barsebäcks By, ett stenkast från havet, uppför Mjöbäcks Barsebäcks Trädgårdsstad. Beläget på ett unikt läge mitt i det vackra skånska kulturlandskapet, granne med Barsebäck Gods och väldigt nära en av nordens vackraste golfbanor.

Det finns en trevlig variation av hustyper och de 37 bostäderna i etapp 2 finns i storlekar mellan 106 - 120 kvm. Utgångspunkten på bostäderna är 5 rok men husen är flexibla vilket det gör det enkelt att laborera med planlösningarna. Samtliga bostäder har öppna parkeringsplatser eller carport (tillval) direkt utanför entrédörren.

Det finns flera olika hustyper såsom parhus, kedjehus och radhus. Alla i två plan med fina trädgårdar och underbar uteplats/trädäck. En genomgående mycket hög inredningsstandard och stora möjligheter att sätta din egen prägel på bostaden genom möjligheten till olika tillval.

Projektets hemsida:
http://barseback.mjobacks.se/

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
106 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 291 kr/mån
Byggår
2018/2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Maria Montessoris väg (A1-49) och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 400 000 kr

Statistik

1 902
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 88 dagar sedan, den 19 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips