Bivägen 87

Björkhaga, Österåkers kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
144 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
42 604 kr/år

Besiktning kommer ske den 8 augusti och protokoll publiceras i annonsen.

Välkommen till ett välplanerat radhus i 2 plan och i mycket gott skick med bra läge i området. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning på entréplan med öppna sociala ytor i kök och vardagsrum, rymlig hall och ett snyggt duschrum med golvvärme. På övre plan fyra sovrum där två av rummen har utgång till balkongen. Helkaklat duschrum med golvvärme och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns en inglasad altan på husets baksida och ett trevligt trädäck på radhusets entrésida, här kan du även njuta av pool-badet. Förråd finns vid entrésidan.

Fiber är indraget och garage i länga.

Omfattande renoveringar har gjorts under åren i form av renoverade duschrum på både entréplan och det övre planet, inglasad altan, utbytta fönster, altandörrar och ny ytterdörr. Taket är omlagt, köket renoverat och genomgående renoverade ytskikt.

Från bostaden är det promenadavstånd till Åkersberga C som erbjuder all tänkbar service som bankkontor, livsmedelsaffär, klädaffärer, apotek, restauranger, gym och biograf. Härifrån går även Roslagsbanan direkt till Stockholms Ö och direktbussar till Kista och liknande. Direktbussar till Danderyds sjukhus och Humlegården går också från Högbackavägens busshållplats några hundra meter från bostaden. Vidare är det promenad/cykelavstånd till flertalet badplatser, skolor, förskolor, motionsspår och fina promenadstråk!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Österåker

Kontakta mäklaren

Catharina Ek

Mäklarringen Österåker
Mäklare Catharina Ek, Mäklarringen Österåker
0733-630 877