Smedtorpsvägen 5D

Björnövik, Norrtälje kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Björnö Vik 1 i Norrtälje
Om föreningen
Avgift
4 996 kr/mån
Driftkostnad
30 852 kr/år
Pris/m²
29 044 kr/m²

Välkomna till Björnö och detta ljusa och moderna boende på 136 kvm med optimalt planerade ytor och med en härlig tomt och carport. Du har även bara ca 150 meter ner till Norrtäljeviken!

Huset är byggt 2018 och känns fortfarande nytt och fräscht och har genomgående hållbara material ljusa färger. Det finns bra med sociala ytor på båda planen både ute och inne. Uteplatsen på baksidan har utmärkt solläge och det finns både altan och grösyta med pallkragar och bärbuskar. De tre sovrummen är belägna på övre plan (det går även att göra allrummet till ett sovrum). Båda planen har även duschrum vilket ökar bekvämligheten.

Härifrån kan du promenera längs med viken och efter bara ca 400 m finns en stor klippa med möjlighet till klippbad, picknick och fiske i kvällssolen. Skogen här fullkomligen kryllar av blåbär och trattkantareller. Och gillar du båtliv finns möjlighet att traila ner en mindre båt nere vid badplatsen och ta sig vidare ut i viken.
Från bostadsområdet finns cykel- och gångbana ända ner till centrala Norrtälje med mysiga fik och restauranger. Ja eller om du hellre svänger av till höger och vidare längs med Strandvägen och dess cykelbana som tar er ner till Kärleksuddens badstrand för att tillbringa dagen på stranden istället. Och alldeles i närheten av bostaden finner du även stadens lokala alp med skidlift när det blir säsong för det. Restaurangen serverar då rykande het och god gulaschsoppa och här finns även en grillplats att ordna korv med bröd mellan åken i slalombacken. Och för den som hellre åker skridskor så plogas en bana alldeles nedanför i viken om vintern.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jennie Ulland

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jennie Ulland, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46720629910