Myrbackavändan 90

Bomhus, Gävle kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
142 m²
Tomtarea
258 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
44 580 kr/år

Rymligt radhus om 142 m² med friköpt tomt på barnvänliga Myrbackavändan. Här möts ni av ett påkostat radhus, där mycket har renoverats de senaste åren, vilket gör att radhuset är i bra skick både ut- och invändigt. Radhuset har bl.a erhållit ett nytt plåttak -18, nya fönster samt ytterdörr -13, ett nytt påkostat duschrum -19, ett inglasat uterum byggt -16 och ny luftvärmepump för kyla på övervåningen -20. Idag erbjuder radhuset fem rum, varav tre sovrum, men man kan enkelt få till flera sovrum om så skulle behövas. Här finns även två badrum, ett på vardera plan. Fiber och fjärrvärme finns installerat. Ett påkostat förråd finns på framsidan som uppdaterats med modernare fasad, tak och klinkergolv.

Myrbackavändan är ett populärt radhusområde och är tillsammans med gemensamma lekparker och grönområden väl bevarat sedan det byggdes 1976. Området är mycket barnvänligt och här finns allt ni behöver såsom närhet till kollektivtrafik, affärer och barnomsorg. Här finns även bra cykelvägar ner till centrala Gävle.

Garageplats i länga, samlingslokal. bastu och tvättstuga ingår via samfälligheten. Säljarna har bekostat en besiktning och kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Ni är varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gävle

Kontakta mäklaren

Julius Tjärvar

Fastighetsbyrån Gävle
Mäklare Julius Tjärvar, Fastighetsbyrån Gävle
070-456 90 10