Bussatorpsvägen 21E

Bussatorp, Skövde Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
136 m²
Byggår
1972
Energiklass
E
Driftkostnad
40 300 kr/år

NU finns ett härligt friköpt radhus i souterräng till salu! Kalasläge på hörnet med en grym altan! Den förgyller extra nu i Corona-tider då man tillbringar mer tid hemma. När du stiger in så möts man av en underbar utsikt mot skogsdungen. Det är gott om fönster vilket ger fint ljusinsläpp. Detta boende är bra planerat med fyra sovrum, ett rejält vardagsrum och badrum/wc på bägge plan.

Det finns flera trevliga uteplatser bl,a balkong med utgång från köket, uteplats på entrésidan och sist men inte minst, den enorma toppenfina altanen på baksidan! Två förråd, ett vid altanen och ett vid entrén. Det ingår både p-plats samt garage med ny port i samfällighetsavgiften.

Baksidans trädgård gränsar till en mysig skogsdunge där det finns stigar som tar dig till Nohlmarkens Naturreservat på 5 minuter där du kan hitta orkideer som blommar fritt. Skultorp är mycket omtyckt av barnfamiljerna och det är gångavstånd till mataffären. Vill man inte ta bussen in till Skövde så finns en fin cykelbana för den hurtige!

Läs mer hos mäklaren
Bratting Mäklarbyrå

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 19
    maj
    Imorgon kl. 13:00–13:30
    Välkomna på visning! - Pga rådande situation delar vi upp visningstiden så att inte alla kommer samtidigt. Din tid meddelas via sms efter anmälan.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.