Runslingan 69

Centralt, Göteborgs kommun Se på karta

3 795 000 kr

4 200 000 kr -10 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
177 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Energiklass
D
Driftkostnad
31 534 kr/år
Tomträttsavgäld
8 156 kr/år

Här kan vi presentera detta fina välplanerade radhus på omtyckta och härliga Runslingan! Här möts ni av ett renoverat och mysigt hem med hög trivselfaktor och i ett attraktivt läge. Huset är både välplanerat och ligger högt upp i området vilket erbjuder privat läge mot trädgården och uteplatsen på framsidan.
Entréplanet bjuder på kök och vardagsrum i anslutning till varann samt ett renoverat och moderniserat badrum med del för klädvård. En trappa upp finner vi idag fyra bra sovrum i varierande storlekar samt ytterligare ett snyggt badrum. Här kan ni bara ställa in möblerna och börja trivas!

På Runslingan bor ni familjevänligt och otrafikerat med närhet till bland annat matbutiken Willys och fina grönområden. Förskola och skola ligger precis runt hörnet, kommunikationer till Amhult och Göteborg en kort promenad bort. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till centrala Göteborg. Natursköna promenadstråk finner ni i exempelvis Sillviks naturreservat och salta bad nås enkelt med cykel vid Tumlehedsbadet.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

Kontakta mäklaren

Emelie Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
Mäklare Emelie Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
0708811872

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.