S:t Persgatan 11A

Centralt, Norrköping Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
234 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
30 899 kr/år
Antal besök
2 639
Dagar på Hemnet
10

Nu finns tillfälle som ytterst sällan dyker upp, ett gavelradhus på S:t Persgatan 11. Här bor du med ett lugnt och trevligt läge med närhet till Åbackarna och Motala Ströms fina promenadstråk. Lättskött trädgård med stenbelagd uteplats både på fram och baksida. Bostaden som är om 120 m² är fördelat på 2 plan. Här finns en stor balkong i härligt sydvästläge där du kan njuta av solen under eftermiddag och kväll.

Planlösningen är tilltalande med entrévåning som till största del består av ett luftigt och trevligt vardagsrum samt ett rymligt kök med matplats intill fönstren. Vardagsrummet bjuder på 3 stora fönster som släpper in fint dagsljus och här får vi den härliga villakänslan mitt i stan där vardagsrummet ansluter sig till trädgården via altandörren. På bostadens övre plan finner vi samtliga sovrum samt allrummet som dessutom har en balkong som vetter mot baksidan. Rummen har generös yta och här finns fler sätt att möblera på. Vidare bjuder bostaden på 2 badrum, ett på vardera plan samt tvättstuga med gott om avlastningsyta och förvaring.

Här erbjuds en friköpt fastighet med stora möjligheter. Tomten på 234 m² ger en perfekt liten täppa för dig som vill ha en egen trädgård men utan särskilt mycket underhållsbehov. Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar boende i harmonisk miljö kombinerat med direkt närhet till centrala Norrköping och dess fulla utbud.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Norrköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 9
  maj
  Sön 9 maj kl. 12:30–14:30
  Boka in er via visningskalendern eller kontakta mäklaren
 • 10
  maj
  Mån 10 maj kl. 17:00–18:00
  Boka in er via visningskalendern eller kontakta mäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.