Nyproduktion

Klyvarestigen 18 B

Ekerö Se på karta

4 350 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Avgift
4 990 kr/mån
Pris/m²
35 656 kr/m²
Antal besök
1 085
Dagar på Hemnet
5
Nyproduktion

Kom och se husen med den färdiga planlösningen i detta ljusa och grönskande område!

I området Stenhuggaren nära Stenhamra bygger nu Nordiska Kvalitetshus 15 st klimatsmarta bostäder med tidlös arkitektur och egen hållbar produktion av el via solpaneler. Perfekt läge med närhet till Stenhamra centrum med bussar, förskola/skola och mataffär samtidigt som vi njuter av Mälaren med sitt fina bad - och båtliv om sommaren och möjlighet till både skridsko - och skidåkning under vintern. I närheten finns upplyst motionsspår, ridstall, golfklubb, tennisbanor, fotbollsplaner och vackra vandrings - och cykelleder. Gemensamt för alla husen är den funktionella och smarta planlösningen, välutrustad standard, generösa fönsterpartier som skapar en ljus och trivsam känsla inomhus samtidigt som det stärker kontakten med de grönskande omgivningarna. Varje bostad har trevliga trädäckade uteplatser och egen tomtyta, egen parkeringsplats och förråd vid huset, snabb fiberuppkoppling samt möjlighet till laddbox för elbil. Fina planteringar på den egna tomtytan med färdig gräsmatta och häckar som ramar in husen och skapar en grönskande miljö redan vid inflyttning. Du kommer erbjudas stora möjligheter att utforma kök, badrum och färgval efter dina personliga behov.

Parhus i två plan, 5 rum och kök om 122 kvm. Entréplan med välutrustat kök och matplats, ljust vardagsrum med uteplats. Övre plan med fyra sovrum med ryggåstak som ger en härlig rymd. Badrum med golvvärme på båda våningsplanen.
Se vidare information i bilagda dokument: ritning, situationsplan, rumsbeskrivning och teknisk beskrivning. På projektets hemsida nordiskakvalitetshus.se finns även mer information och bokningsläge. Inflyttning är hösten-vintern 2020. För mer information, kontakta Peter Wannholm 070-433 54 45 eller [email protected]

Läs mer om bostaden
Magnusson Mäkleri AB