Björknäs Skolväg 8

Eknäs, Nacka Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
143 m²
Förening
BRF Björklunden 14 i Björknäs
Om föreningen
Avgift
4 944 kr/mån
Driftkostnad
28 763 kr/år
Pris/m²
40 524 kr/m²
Nyproduktion 

I perfekt läge, med närhet till både stad och rekreation, ligger dessa nyproducerade stadsradhus med stilrena materialval och genomtänkt design. Här presenteras tilltalande 143 kvm i boarea (total golvyta 149,2 kvm) fördelat över tre plan med fokus på funktionalitet och estetik. Till varje radhus finner ni egen trädgård i söderläge med plats för lek, grillkvällar och gemenskap. Ett utomordentligt bra boende för barnfamiljen med skola och förskola strax intill men också med gångavstånd till motorvägsbussar, centrum, badsjö och vackra promenadstråk. Närmare än detta är svårt att slå!

Ypperligt boende där entréplanet bjuder på öppna sociala ytor för mysiga middagar eller trevliga tillställningar för stora sällskap. Stilrena och trendiga detaljer såsom fönsterbänkar i natursten, vitpigmenterad enstavig askparkett och kök med gråa luckor, bänkskiva i Carraramarmor och handtag i läder. Entréplanet bjuder också på ett stilrent helkaklat badrum med tvättmöjligheter och hall med förvaring i två garderober.

Det mellersta planet har en mer privat karaktär med två sovrum samt ett stort föräldrasovrum med stor klädkammare. Direkt ovan trappan från entréplanet nås allrummet som öppnar upp mot våningens samtliga sovrum samt badrummet som går i samma stil som på entréplanet.

Studioplanet hittas högst upp där ljuset flödar in via takfönster som kan öppnas upp till en fransk balkong. Rummet passar perfekt som lekyta för barnen, kontor och gästrum. Gavelradhusen har även ett gavelfönster på detta plan.

Från vardagsrummet nås trädgården som ligger i söderläge. Äppelträdet tillsammans med den omkringliggande grönskan ger en lummig känsla och här kan ni som boende utveckla trädgården i er egna stil. Terrass om 15 kvm intill huset. På framsidan parkeras bilen med direktaccess till entrédörren och här finner ni även ett förråd om 3,7 kvm.

Varmt välkomna till Brf Björklunden 14!

Läs mer om bostaden
Mäklarringen Nacka