Erikslundsvägen 50

Erikslund, Täby kommun Se på karta

5 350 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
186 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
54 156 kr/år

Ring för privatvisning!

Varmt välkommen till Erikslundsvägen 50 och detta yteffektiva parhus där i princip allt är i gott skick. Det generösa ljusinsläppet sätter en tydlig prägel på huset. Det första som möter dig i huset är en stor och praktisk hall med gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett öppet och härligt vardagsrum med väldigt mycket dagsljus, följt av ett öppet och renoverat kök med klockrena materialval. På nedre plan finns också en tvättstuga med groventré och en gäst-wc.
På övre plan finns ett öppet allrum och tre stora bra sovrum. Det största av dem har walk-in-closet och en balkong med underbart solläge. Stort, renoverat badrum med dusch och dubbla handfat.

Huset står på en rogivande, barnvänlig och lättskött trädgårdstomt med stor altan och många soltimmar. Den inramade tomten är perfekt för hundägare och småbarnsfamiljer. I anslutning till huset finns ett förråd och utrymme för cyklar. Garage i länga. I samfälligheten finns en gemensam pool och kan nyttjas av samfällighetens medlemmar. Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Täby har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Du har promenadavstånd till Roslagsbanan som tar dig in till stan på 20 min och buss mot Täby centrum finns 100 m från huset. Flera skolor, förskolor samt mataffär finns också inom gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Mattheus Hanna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Mattheus Hanna, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
073-540 91 42

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.