Täbyvägen 252

Erikslund, Täby kommun Se på karta

5 495 000 kr

5 995 000 kr -8 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
186 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
51 704 kr/år

Nu har ni möjligheten att förvärva detta superfina hus i Erikslund i områdets mest uppskattade del. Huset är totalt 128 kvm i populärt och barnvänligt parhusområde. Välplanerad nedervåning med vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till uteplats i bästa västerläge, tvättstuga och gästtoalett. Stora fönster partier skänker hela entréplan ett mycket trevligt ljusinsläpp.
Totalt tre generösa sovrum på det övre planet samt ett badrum med moderna materialval och renoverat 2015. Master bedroom med klädkammare ger goda förvaringsytor, från master bedroom har ni även en mysig balkong att avnjuta tidiga sommar morgnar på med en kopp kaffe.

Huset har en mycket fin tomt med mysig uteplats som säljarna lagt mycket pengar på för att få till perfektion. Uteplatsen på baksidan är helt insynsskyddad. Här finns alla möjligheter till stora grillfester och barnkalas med en massa lek.

Praktiskt boende i trevligt område med eget garage och parkeringsplatser till alla boende på samfällighetens asfalterade parkering.

I området finns både förskola och skola. Dessutom finns en gemensam pool i samfälligheten som kan nyttjas av de boende. I denna del av området är det även nära till kommunikationer och mataffär. Det finns också ett litet lokalt centrum med mataffär, vårdcentral, thairestaurang och Pizzeria.

Kom och upplev huset och området på plats.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Marcus Hermanson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Marcus Hermanson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
0736554915