Bäverstigen 21 A

Grönklitt, Orsa Se på karta

2 980 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
1 760 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2011
Driftkostnad
42 808 kr/år
Antal besök
8 579
Dagar på Hemnet
14

***Budstopp Tisdag 2/3 klockan 14.00***

Med ett av Grönklitts bästa lägen finner vi Bäverstigen 21A. Här möts du av en ljus stuga med välplanerade ytor där hela familjen kan trivas och umgås. Här finns inte mindre än 10st bäddar fördelat på fyra sovrum. Planlösningen ger stora sociala ytor då köket och vardagsrummet går i ett. Köket är välutrustat med allt som kan önskas för en lyxig semester, samtliga vitvaror kommer från tillverkaren Siemens.

I vardagsrumsdelen är en braskamin från Contura installerad, den bidrar till att mysfaktorn höjs samtidigt som uppvärmningskostnaderna sänkas. Vardagsrummet är den givna samlingsplatsen för umgänge och de stora fönsterpartierna ger generöst med ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Från vardagsrummet kommer du vidare ut till fastighetens uteplats som vetter mot söder. Detta är den perfekta platsen att vistas på under våren när solen börjar titta fram. I hela bostaden är det golvvärme som ger en behaglig känsla, termostat finns i samtliga rum. Stugan är utrustad med inte mindre än två toaletter där den ena även har dusch och en rymlig bastu. Det är endast Bäverstigen 21A som säljs.

Precis utanför fastigheten stannar Grönklitt express som är Grönklitts egen gratisbuss, den stannar på sex ställen på anläggningen.

Fastigheten har ett perfekt läge då den är högt belägen och har endast några fåtal meter till närmaste slalombacke och lift, härifrån tar du dig ut till hela anläggningens skidområde. Till närmaste längdspår har du ca 300 meter. Orsa Grönklitt har hela 22 nedfarter med varierad svårighetsgrad och väderstreck, 15 st liftar och 130km längdspår i absolut toppklass. Orsa Grönklitt är en året runt anläggning med sin nya rullskidbana som är handikappanpassad, kanotuthyrning, fiske, cykling och inte minst den populära rovdjursparken. Området har flera restauranger och i närområdet ligger den lilla fäboden Fryksås med välmeriterade restauranger och spa-anläggning.

Stugan säljs med inventarier bortsett från vissa personliga artiklar.

Missa inte chansen att förvärva denna exklusiva fastighet!

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB