Grankällsvägen 20

Järvastaden, Solna Se på karta

9 100 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Tomtarea
212 m²
Byggår
2020

Accepterat pris 9 100 000 kr Ett mycket välplanerat och familjevänligt radhus om 5 rum på 132 kvm väntar i ett av Järvastadens bästa lägen, med grönskande tomt på 212 kvm i lugnt läge.
##Exklusiva tillval på ca 450.000kr##
Nu har ni chansen att förvärva ett fantastiskt radhus i ett av Solnas mest attraktiva lägen i Järvastaden, detta bara ett stenkast från stora natur- och friluftsområden. Bostaden har 5 rum på 132 kvm i en planlösning som tar väldigt väl vara på alla ytor.

Interiören är sober med 1-stavig vitpigmenterad mattlackad ekparkett och väggarna på entréplan är målade med ljusgrå färg . Övre plan är målat i vitt. Köket är från Ballingslöv och går i varmgrå kulör.
Blandare, diskho (Tapwell) och handtag är kromade i mattsvart . Kompositskiva och natursten som stänkskydd. Badrummen är modernt designade med delvis kakel och snyggt målade väggar i ljusgrått på entréplan. Tvättmaskin och torktumlare. Fönsterbänkarna går i kalksten.

I Solna trädgårdskvarter bor du i hus nära stora naturområden, populära lekplatser och Arenastaden med shopping,service och nöjen. På endast 10 minuter promenerar du till Ulriksdals station och härifrån tar du dig snabbt till Stockholm central med pendeln.

Detta är en bostad som är perfekt för barnfamiljen, då du har en lekplats i anslutning till trädgården. Ni har gångavstånd till bra förskolor och skolor i Järvastaden. Många andra barnfamiljer finns i grannskapet vilket gör det lätt för barnen att hitta lekkamrater.

Järvastaden är ett barnvänligt område med närhet till service och kommunikationer. Under flera år har Järvastaden varit ett väldigt expansivt område som bara växer och växer. I närområdet finner ni gott om butiker, restauranger, matbutiker m.m. För den som gillar motion finns det gott om möjligheter i alla former såsom motionsspår, skidspår, cykelbanor, fotbollsplaner och mycket mer. Allt detta finner i ni naturreservatet Igelbäcken som har erbjuder en vacker natur och djupa skogar.

- Låga driftskostnader
- Närhet till natur
- Stockholms lägsta skatt
- Bra förvaring
- Uteplats på fram och baksida
- Förråd utomhus.
- Närhet till förskolor och skolor (Nya och moderna Raul Wallenberg samt Ulriksdalssolan)
https://www.solna.se/skolor/ulriksdalsskolan/nyheter-ulriksdalsskolan/ulriksdalsskolan/
- Närhet till Mulle meck, Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat i närområdet
- Ett stenkast från Mall of Scandinavia och så småningom gula linjens T-bana

Kontakta ansvarig mäklare för mer information Sam Edvinsson på 070 982 22 98, Fastighetsbyrån Solna Norra.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Solna Norra