Nyproduktion

Gåsvägen (HUS 5)

Jontorp, Höganäs Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Avgift
5 610 kr/mån
Driftkostnad
17 700 kr/år
Pris/m²
20 121 kr/m²
Nyproduktion

Etapp 1 är slutsåld så missa inte möjligheten! Etapp 2 består av 10 kvalitativa och välplanerade radhus om ca 124 kvm. I attraktiva Jonstorp finner ni dessa välplanerade och genomtänkta radhus i 1 1/2-plans med bostadsrätt. Rymliga och praktiska hus med 4 sovrum! Möjlighet till "work at home" på övre plan med tillval i form av ljudisolering, ljudisolerad dörr och detaljer som skapar de bästa förutsättningarna för dig att arbeta hemifrån.

Modernt utrustade med villakänsla ligger radhusen i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på fyra sovrum, ett allrum, stort fräscht kök i anslutning mot allrum, helkaklade badrum, ett på varje plan samt tvättstuga, även på trädäck och lättskött tomt.

Njut av utelivet med egen altan med en liten grästäppa i härligt soligt läge. Förrådet kan isoleras om du vill och erbjuder en bra förvaring.

En klimatsmart bostadsrätts”villa”. Med klimatsmart menar vi byggd i trä, byggd i Skåne vilket ger korta transporter, effektiv egen frånluftsvärmepump som säkerställer låga driftskostnader genom golvvärme och återvinning. Effektiv smart planlösning som gör det enkelt att bo.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Ängelholm