Nyproduktion

Brf Fibulan - Hus 8

Källberga, Nynäshamns kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
99 m²
Byggår
2023
Avgift
5 334 kr/mån
Driftkostnad
24 684 kr/år
Pris/m²
42 929 kr/m²
Nyproduktion

Visning söndag den 18/9 kl 12.00-14.00 i vårt visningshus i Eskilstuna, Kanelvägen 3. Välkomna! Se enkel karta bland bilderna.
Säljstarten är igång !

Brf Fibulan är etapp 2 efter succé-etappen Brf Knarren där vi endast har ett hus kvar av 30 som uppförs i den nya stadsdelen Källberga i skärgårdsstaden Nynäshamn. Kvarteret består av 32 unika parhus ritade av Blooc och kommer att uppföras i bostadsrättsform med planerad inflytt preliminärt Q3-Q4 2024. Pris 4 250 000 - 4 750 000 kronor.

Brf Fibulan ligger fint belägen på den skogsklädda åsen öster om Källberga centrum och vår tidigare etapp, Brf Knarren. Med slingrande gator och kuperad skärgårdsterräng skapas möjligheten till avskilda lägen och utblickar. Nivåskillnader och horisontella förskjutningar ger varje hus en egen identitet och sin specifika plats och karaktär. Med variation i fasader med både stående och liggande panel i en varierande naturnära färgskala skapas än mer variation och en levande men väl sammanhållen miljö där varje bostad blir unik på sitt sätt.”

Om bostäderna
Parhusen kommer att uppföras med utmärkt placering på en av skogskullarna med högt och fint läge med utsikt över grönskande ängar och kullar. Bostäderna är ritade av arkitekterna på Blooc med människan i centrum och med fokus på att lyfta fram kvalitéer för varje enskilt hus. Husens boarea kommer att bli 99-124 kvadratmeter i två plan med 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Alla hus kommer att ha 1-2 p-platser invid huset. Planlösningen är smart, lätt att möblera och detaljerna är noggrant utvalda. Entréplan får stora och härliga sociala ytor medan den övre våningen tillåts vara privat. Husen präglas av härliga ljusinsläpp och en hög nivå på design som ger en modern och ombonad känsla. Husen kommer att ha energiklass B vilket innebär att de är mycket energisnåla hus. Husen kommer att utrustas med en Nibe värmepump med vattenburet golvvärmesystem i entréplanet och vatten radiatorer på övre plan. Vår bankkontakt i detta projekt är Nordea och de kommer därför att kunna erbjuda "Gröna bolån" vilket innebär extra förmånliga räntor. Då detta är nyproduktion har ni möjlighet enligt Nordea att få upp till 5 års amorteringsfrihet, vid belåning under 70%. I kostnadskalkylen har man tagit höjd för ökade räntekostnader och har lagt in i beräkningen en kalkylränta på 3,5%. Föreningen kommer att ha möjlighet med en el-bilspool vilket innebär att man som boende slipper att äga två bilar eller någon bil alls och på så sätt slipper den kostnaden samt att det är bra för miljön. Blooc delägare Derome är ett stabilt och stort familjeägt företag som omsätter 10 miljarder som står för entreprenaden av projektet.

Källberga blir en plats som du inte behöver åka ifrån. Men om du vill så är det nära till hands. Ösmo och pendeltåget ligger ett stenkast bort och väg 73 är alldeles intill. I Nynäshamn är du på 10 minuter och till centrala Stockholm är restiden inte mer än en dryg halvtimme. Välkommen till Källberga – morgondagens naturnära boende med människan i fokus. Visionen fortsätter att växa - Källberga fylls av liv och människor som kallar platsen hemma.
Vi tillämpar först-till-kvarn-principen – om flera är intresserade av samma bostad är det den som meddelar sitt beslut först som får chans att köpa bostaden. Vill du veta mer om bostäderna? Kontakta ansvarig mäklare eller läs mer om bostaden nedan. Besök gärna https://blooc.se/projekt/fibulan-kallberga/ för att läsa mer om projektet.

Stefan Sandin
Fastighetsmäklare
SkandiaMäklarna
070-663 79 59
[email protected]

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Nynäshamn

Kontakt

Stefan Sandin

SkandiaMäklarna Nynäshamn
Mäklare Stefan Sandin, SkandiaMäklarna Nynäshamn
070-6637959