Alstigen 8

Degerfors, Degerfors kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 395 000 kr -7 %
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
143 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
924 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980
Energiklass
C
Driftkostnad
54 910 kr/år

Välkommen till denna förtjusande tvåplans sutterängvilla som sträcker sig över 143 m2. Detta välplanerad hem erbjuder en fantastisk livsstil med bekvämligheter som kommer att tillfredsställa alla. Beläget i ett barnvänligt och lugnt område ger denna fastighet en fridfull tillflyktsort för alla som söker en balans mellan natur och bekvämligheter.

Bottenvåningen är nyligen renoverad år 2022 och erbjuder en modern och inbjudande atmosfär. Ett nyrenoverat duschrum och tvättstuga har utformats med omsorg och uppdaterats med moderna bekvämligheter, vilket ger en bekväm och funktionell vardag. Denna uppdatering ger dig möjlighet att njuta av en smidig och modern livsstil.

Detta hem är beläget i närheten av en golfbana, vilket ger en perfekt möjlighet för golfentusiaster att njuta av sin favoritsport på bekvämt avstånd. För dem som uppskattar utomhusaktiviteter ligger även en Degernäs badplats i närheten, vilket ger en härlig möjlighet att koppla av och njuta av sommardagar i vatten.

Det barnvänliga och lugna området ger en trygg och trivsam miljö för familjer. Med lugna gator och närhet till grönområden finns det gott om plats för barn att leka och utforska. Detta är en plats där barn kan växa upp och skapa minnen som varar livet ut.

Sammanfattningsvis är denna tvåplans sutterängvilla på 143 m2 en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och en idyllisk miljö. Med nyrenoverade faciliteter som duschrum och tvättstuga, erbjuder detta hem en bekväm och praktisk vardag. Dess närhet till golfbana och badplats ger enastående möjligheter till rekreation och avkoppling. Kom och upptäck det här fantastiska hemmet i ett barnvänligt och lugnt område.

Varmt välkommen till Alstigen 8 i Degerfors!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Sara Klintberg, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Andreas Persson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Andreas Persson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46709219762