Nyproduktion

B1-2 Parkstråket

Kirseberg, Malmö kommun Se på karta

6 390 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
141 m²
Nyproduktion

Besök gärna https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/parkstraket för mer info.

Hitta ditt nya hem i Sege Park där du bor med den grönskande parken som uteplats. Här bygger Derome kvarteret Parkstråket som består av 18 radhus. Det ljusa huset om 134 kvm har stora ytor för familjehänget, barnkalaset och kompis-AW:n.

Arkitekterna bakom Parkstråket har haft en särskild tanke när de designat planlösningen: att ta tillvara på ljuset. Redan vid entrén ser ett glastak till att både skydda mot regnet och släppa fram dagsljuset, och genom glasöppningen i ytterdörren flödar solstrålarna in i hallen.

På entréplanet öppnar fönsterpartier för solljus och utsikt mot baksidan. Här finns köket och vardagsrummet som husets hjärta, med plats för umgänge. Köket ligger i mitten av huset med en mindre matplats mot gatan och en större mot trädgården, vilket ger en fin genomsikt genom huset. Här avskärmas köket mot den större matplatsen med en trevlig bardisk. På entréplan finns också WC med dusch och separat tvättmaskin och torktumlare.

På husets övervåning möts du av en öppen yta, där en fransk balkong och ett högt sittande fönster välkomnar dagsljuset i rummet. Här finns möjlighet att möblera för en mindre arbetsplats eller för barnens tv-stund. På ovanvåningen ligger sovrummen samlade, ett större och två något mindre. Det finns en gemensam klädkammare och garderober i varje sovrum, med plats för säsongskläder och familjens sportutrustning.

Till huset ingår en parkering med elbilsladdning, förråd och solceller på taket.

Här bor du i en unik parkmiljö i ett spännande område. Från Sege Park tar dig 10 - 15 minuters cykeltrampande till Malmö centrum. Föredrar du bussen finns en expressbusslinje alldeles i utkanten av parkområdet.

Länk till broschyr: https://issuu.com/deromegruppen/docs/210915_bofakta_parkstr_ket_8db93708626144?fr=sODQ0MzQxODIxNTY

Läs mer om bostaden

Kontakt

Maria Dahl

Våningen & Villan Nyproduktion
Mäklare Maria Dahl, Våningen & Villan Nyproduktion
0708175896