Vitmossvägen 11

Lindbacken, Uppsala Se på karta

4 225 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
535 m²
Nyproduktion 

Endast 1 av 2 parhus kvar på Vitmossvägen 11 och 13. Unik möjlighet att köpa FRIKÖPT parhus i den nya delen av Lindbacken med möjlighet att flytta in oktober år 2020 till ett FAST PRIS. Parhuset om ca 125 kvm fördelas på två våningar där sociala ytor i kök och vardagsrum utgör en del av entréplanet och den mer privata delen med tre sovrum med möjlighet att göra ett fjärde sovrum finns på övre plan. Här bygger Lb-hus med genomgående hög standard.

Vidare rymmer entréplanet sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket i vinkel erbjuder även matplats vid fönster och avgränsar vardagsrummet med en praktisk bardisk. En perfekt yta att inta en snabb frukost vid eller för läxläsning samtidigt som kvällsmiddagen färdigställs. Vardagsrummet kan även enkelt delas av för att få ett ytterligare sovrum för den familj som önskar fem sovrum. På övre plan finns den privata avdelningen. Här finns tre sovrum och ett mindre allrum alternativt fyra separata sovrum för den större familjen. Båda våningsplanen har helkaklade badrum och på entréplanet infinner sig en praktisk tvättstuga samt ett förrådsutrymme under trappen.

Här på Vitmossvägen 11 finns en beräknad byggnadsyta på ca 75 kvm för huset vilket gör att du har stor tomtyta över till att skapa en trevlig trädgård. Finplanering med gräsmatta och grusad infart är inräknat i priset.

LB-Hus är en av landets ledande husleverantörer och har byggt fler än 43 000 hem sedan starten år 1957. Kärnverksamheten är densamma idag som då LB-Hus grundades – att bygga nyckelfärdiga hus på totalentreprenad. Företaget äger Skandinaviens modernaste husproduktionsanläggning, där de bygger hus med hantverksmässig prägel i optimerad industriell miljö.
Vill du veta mer om MÖJLIGA TILLVAL är du välkommen att kontakta LB-Hus:

Jonas Sandberg
Telefon: 0722-45 27 72
Mejl: [email protected]

OMRÅDET LINDBACKEN har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen att skapa ett område för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor – möjligheterna till förskoleplats är mycket goda och de senast inflyttade familjerna har fått plats till sina barn direkt. ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning och på fredagar öppnas den populära skaldjursbaren.

Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films nyöppnade biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport. Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Läs mer om bostaden
Riksmäklaren