Lejonslättsgatan 13

Mölndal - Kikås, Mölndal Se på karta

4 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
277 m²
Byggår
1995
Driftkostnad
27 000 kr/år
Antal besök
4 945
Dagar på Hemnet
10

Läget är idealiskt med en skön mix av att ha både natur och centrum nära. Här bor man med kort avstånd till det mesta som Mölndal har att erbjuda. För den aktive ligger Herkulesgården i närheten och promenadstråken längs sjöarna bidrar till rogivande känsla under morgonrundan med underbara miljöer.
Skolor, förskolor och bra kommunikationer i närheten samt Mölndals centrum som erbjuder i stort sätt allt man kan önska, ett stort utbud av restauranger och shopping.
Här har man tänkt till, funktion och design går nämligen hand i hand och bra planerade ytor samsas med fina gamla och nya materialval. Huset är varsamt renoverat kontinuerligt sedan 2010 med fokus på hög kvalitet i material och utförande. Ljusa ytskikt och bra planlösning gör det till ett underbart hem för hela familjen.

Det trivsamma köket integrerar snyggt med vardagsrummet i en härlig social anda. Här finns chans till effektiv matlagning med tanke på kökets utformning. Under de varmare månaderna öppnar man gärna upp och intar den stora härliga altanen som kantar huset. Hit når solens strålar från morgon till kväll. Uteköket på altanen är magiskt mysigt och kan nyttjas alla årstider under bar himmel. Övre plan erbjuds även ett sovrum och intill det ett rum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum/gästrum då fönsterpartier skänker dagsljus från altanen. Från det rymliga vardagsrummet når man balkongen med kvällssol.
Det rofylld l huvudsovrummet på entréplanet har access till ett badrum med ett avkopplande badkar. Här finns ytterligare ett ljust och trivsamt sovrum samt ett förråd.
Ett fantastiskt centralt beläget hem invid sjö och natur, välkommen på visning inom kort.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Mölndal

Kontakta mäklaren

Christine Myrberg

Bjurfors Mölndal
Mäklare Christine Myrberg, Bjurfors Mölndal
0733-73 74 52