Norr Enby 1:91

Norr Enby, Nynäshamn Karta & restider

3 400 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

I det natursköna området Norr Enby som gränsar mot den lantliga tätorten Grödby planeras en ny villastad. Nu säljs 13 villatomter och 36 parhustomter i samarbete med småhusleverantören LB-Hus. Vi har tagit fram två prisexempel - en villa och ett parhus. Parhuset är rymligt och luftigt om 125 kvm i två plan från LB-hus med möjlighet att få upp till 5 sovrum. Väderskyddad entré som många uppskattar, inte minst under årerts blöta och kalla månader. I hallen göms teknik och klädförvaring under trappan till övervåningen. Köket har en halvö med bardisk och blir en naturlig plats för umgänge med familj och vänner. I husets stora sovrum bjuder en fransk balkong på frisk luft och en skön kontakt med utemiljön. Badrummet har plats för både dushhörna och badkar och genom att kombinera utrymmet för wc/dusch och klädvård maximeras ytan. Plan, trevlig trädgårdstomt. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur möjligheterna ser ut.

Priset för parhuset är 3 400 000 kr och för villan 3 700 000 kr och då ingår en carport. I priset har man lagt in bedömd kostnad för el anslutning, kommunalt VA, fiber, markberedning, byggström, kontrollansvarig.

Hur går processen till?

Ni köper en av tomterna och tecknar ett entreprenadavtal med LB-Hus som förbinder er att uppföra ett hus från LB-Hus.

De allra flesta startar upp med ett möte med LB-Hus för att gå igenom vilket hus man vill bygga. Då ni har bestämt vilket hus ni vill bygga vet ni samtidigt vad den totala kostnaden blir för tomt och husköpet - då tar ni kontakt med er bank och ansöker om ett lånelöfte/byggnadskreditiv. När ni har fått klartecken från er bank då tecknar ni som köpare ett entreprenadavtal med LB-Hus. Nästa steg därefter blir att skriva avtal och köpa en av tomterna.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
125 m²
Tomtarea
757 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 400 000 kr

Statistik

5 681
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 365 dagar sedan, den 16 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips