Nyproduktion

Citronäppelgatan

Norra Alsberg, Nässjö Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
302,6 m²
Avgift
4 600 kr/mån
Pris/m²
17 458 kr/m²
Nyproduktion

För dig som uppskattar att få höra fåglarna kvittra när du öppnar fönstret och kanske ser fram emot att få starta dagen med en uppfriskande skogspromenad planerar vi att bygga kedjehus i Norra Alsberg. I Brf Skogsbrynet har du Höglandes fantastiska natur som granne och Nässjö centrum har du bara en cykeltur bort. Är det så att du arbetar på annan ort har du bekvämt pendlingsavstånd till både Jönköping, Vaggeryd, Eksjö, Sävsjö och Vetlanda.
Norra Alsberg har snabbt blivit ett populärt bostadsområde och det är inte svårt att förstå varför.

De nya kedjehusen som vi planerar kommer att ha härliga sällskapsytor och ljuvlig uteplats, perfekt för kommande grillkvällar.
Direkt vid entrén hittar vi ett trivsamt sovrum. Här trivs både gäster och familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Bredvid trappan finns även en rejäl garderob. Sedan kommer vi in i husets hjärta: kök, matplats och vardagsrum.

Det moderna köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot matplatsen, men delas av med en kort vägg mot vardagsrumsdelen, vilket skapar en behaglig känsla av rum i rummet. Dessutom slipper du se disken när du myser i soffan.

Matplatsen har plats för minst 6 personer vid bordet. Här är det öppet mot vardagsrumsdelen, så att alla kan vara med och umgås. Härifrån kliver du också direkt ut på din egen uteplats med trädäck som är redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.
Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum, ett badrum med dusch och WC samt ett inbjudande allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong.
Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Huset har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du i din egen carport, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Visningstider

 • 20
  jul
  Mån 20 jul kl. 17:00–18:00
  Välkommen till vårt visningshus på Bockstigen 15 i Habo. Föranmälan krävs.
 • 22
  jul
  Ons 22 jul kl. 17:00–18:00
  Välkommen till vårt visningshus på Bockstigen 15 i Habo. Föranmälan krävs.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.