Yrvädersgatan 62

Ödåkra, Helsingborgs kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
219 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
39 494 kr/år

Välkommen till denna familjära och välskötta radhusdröm som kan vara beläget på en av Ödåkras bästa hörntomter med en härlig trädgård och vinterbonat uterum! På ett härligt läge i området erbjuds nu ett radhus på en hörntomt där det bara är att flytta raka vägen in. På nedre plan finns de sociala ytorna med ett trevligt kök och vinterbonat uterum, trädgård på baksidan. Ni finner även bostadens separata tvättstuga på entréplan. På övre plan finns fyra (!) sovrum och ett badrum (från 2020). Nyinsatt luftkonditionering. Ett bekvämt och lättskött boende med plats för bilen i tillhörande garaget. Det finns ett förråd intilliggande radhuset, som rymmer era trädgårdsverktyg och cyklar. I attraktiva Ödåkra bor ni i lugna och barnvänliga omgivningar. Ett stenkast från bostaden finner ni bland annat - Väla centrum, vårdcentral, pizzerior, förskola och skola. Bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer och nära ut till både E4:an och E6:an för er som tar bilen. Välkomna hem!

Anmäl ert intresse redan idag - innan det är för sent!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Huset är "förbesiktigad" och det finns därför ett besiktningsprotokoll att tillgå hos mäklaren.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Louise Scholander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Louise Scholander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-7666736

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.