Lindholmsbacken 30

Skärholmen, Stockholms kommun Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
244 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
34 239 kr/år
Tomträttsavgäld
10 400 kr/år

Välkommen till detta fina radhus på Lindholmsbacken 30.

Här bor ni på en rofylld och insynsskyddad plats samtidigt som ni har bara några minuter till kommunikationer, shoppingcenter, skolor och natur. Den plana tomten är med sina 244 kvm större än de flesta i området och bjuder på sol från morgon till kväll. Den välskötta trädgården, med dess rosenrabatt, fruktträd, vinranka och mycket mer, utgör en vacker oas. Den stora altanen inspirerar till grillning och sociala tillställningar. Det är mycket fin gemenskap mellan grannarna på gården. Huset har flera härliga sociala ytor med fint ljusinsläpp. Den generösa planlösningen har ett stort kök, stort vardagsrum, fyra sovrum, två badrum, golvvärme i hall och stora badrummet, Walk-in closet och en tvättstuga på totalytan 134kvm.

Gott om förvaring i garage i länga liksom i förråd på framsidan. Bergvärme ger mycket låga energikostnader!

Det fina läget, husets skick och de goda grannarna gör detta boende till en riktig pärla!

OMRÅDE
I Skärholmen centrum finns ett stort utbud av shopping, restauranger och caféer. I närområdet finns även Kungens kurva som är ett av Skandinaviens största handelsområden. För 70 år sedan var Kungens kurva en grusväg i skogen. Sedan körde en kung i diket, och platsen fick sitt namn. Idag ligger Kungens kurva Shoppingcenter här med 25 000 kvadratmeter av mode, sport, hemelektronik, mat och allt annat du behöver. Här finns också IKEA, stora byggvaruhus, matbutiker samt nöjescentret Heron city med gym, bio, bowling och mycket mer.

Området är barnvänligt och det finns flertalet förskolor och skolor alldeles i närheten. Det finns även lekplatser, bollplaner och allmänningar, t.ex. Vårbergs IP med allt från fotboll till skridskoåkning.

När andan för friluftsliv faller på ligger promenad- och cykelbanan nära huset och ger enkel access till Gömmarens naturreservat, Mälarleden, med mera. Gömmaren bjuder på bland annat på bad, fiske och svampplockning. Mälarleden löper vattennära från Liljeholmen till Norsborgs Herrgård. Längs strandpromenaden finns badplatser (t.ex. Mälarhöjdsbadet och Sätrastrandbadet) och utegym. Vintertid kan man istället åka längd i Sätraskogens natrurreservat. Fikapauser tas på en av de många grillplatserna längs sjöarna, på anrika Lyran med utsikt över Mälaren eller vid Skärholmens gård.

KOMMUNIKATIONER
I området finner ni Skärholmen, Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestationer som via tunnelbanans röda linje tar er till Stockholm central på ca 20 - 24 min. En kortare promenad från huset vid närliggande busshållplatser finner ni bussar mot Skärholmen, Fruängen och Kungens kurva. Flera anslutande bussar finns även vid Skärholmen centrum. För er med bil tar ni er lätt ut på de större vägarna i söderort så som E4/E20.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Fruängen

Kontakta mäklaren

Hussein Ammouri

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Fruängen
Mäklare Hussein Ammouri, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Fruängen
070-214 59 23