Kommande
Nyproduktion

Lillgårdsgränd 8

Snättringe, Huddinge kommun Se på karta

6 200 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022-2023
Förening
BRF Stallet 2 i Snättringe
Om föreningen
Avgift
5 997 kr/mån
Driftkostnad
8 348 kr/år
Pris/m²
47 692 kr/m²
Kommande
Nyproduktion

Tallbacken blir ett nytt bostadsområde med närhet till natur och kommunikationer. Det planeras totalt bli 160 bostäder fördelade på lägenheter och radhus. I denna första etapp med de södra radhusen kommer det säljas 15 st radhus med bra planlösning och genomtänkt interiör. De har alla funktioner som man kan önska sig i en bostad; med avskild hall, två matplatser i markplan och separat tvättstuga. Entrévåningarnas öppna planlösning skapar genomsikt och stor rumskänsla. Här finns plats för matlagning och socialt umgänge, medan de övriga våningarna blir mer privata.

Södra radhusen har en planlösning om 130 kvm fördelade på två plan, här finns möjlighet till fyra sovrum och ett allrum på andra våningen. Eller tre sovrum, ett allrum och ett separat kontor för hemmajobbaren. Det finns även utrymme för extra förvaring på kallvinden.

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i Aros bostäder. De har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv, och som fortsätter vara vackra över tid, där den naturliga färgskalan dessutom ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen.

För fullständig information om projektet, säljstart och köpprocessen hänvisar vi till Aros projektsida: https://arosbostad.se/projekt/tallbacken-snattringe/
(direkt-länk finns längre ner på denna sida, under "dokument & länkar")

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Huddinge

Kontakt

Krister Florin

Fastighetsbyrån Haninge
Mäklare Krister Florin, Fastighetsbyrån Haninge
070-511 52 29

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas