Nyproduktion

Vallkärravägen

Stångby Väster, Lund Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
119,8 m²
Avgift
5 501 kr/mån
Pris/m²
33 294 kr/m²
Antal besök
2 272
Dagar på Hemnet
18
Nyproduktion

Radhus 126 kvm – för familjen som vill ha extra allt
Letar du också efter huset med stort H? Då ska du titta lite extra på dessa härliga radhus. Vad sägs till exempel om stora, luftiga sällskapsytor för dig som gillar att ha gäster, gott om plats för familjens privatliv i tre sovrum på övervåningen, och både altan och balkong? Ett riktigt drömhus, säger vi.

Stig på, för all del!
Vi öppnar dörren och kliver in i en välkomnande entré med plats för ytterkläderna och praktiskt klinkergolv. Direkt där efter tar husets härlighet vid. Vi möts direkt av ljuset från vardagsrumsdelens stora fönster, ljuvligt! Men innan vi utforskar de härliga, öppna sällskapsytorna tar vi en avstickare till köket.

Ett kök för både vardag och fest
Här får köket en egen avdelning mot entrésidan, och det här är ett kök man vill greja i. Det har all utrustning du behöver för att skapa kulinariska mästerverk – inklusive diskmaskin, förstås. I köket finns också utrymme för ett matbord, perfekt för vardagsmiddagarna och mysiga familjefrukostar. När ni blir fler vid bordet finns det gott om plats för ett rejält matsalsbord i vardagsrumsdelen. Från köket når du också en av husets praktiska höjdpunkter: en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Karolina Wictorin

OBOS Sverige
040-608 30 26