Nyproduktion

Vallkärravägen

Stångby Väster, Lund Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
123 m²
Avgift
5 501 kr/mån
Pris/m²
34 881 kr/m²
Antal besök
943
Dagar på Hemnet
7
Nyproduktion

Stig på, för all del!
Vi öppnar dörren och kliver in i en välkomnande entré med plats för ytterkläderna och praktiskt klinkergolv. Direkt där efter tar husets härlighet vid. Vi möts direkt av ljuset från vardagsrumsdelens stora fönster, ljuvligt! Men innan vi utforskar de härliga, öppna sällskapsytorna tar vi en avstickare till köket.

Ett kök för både vardag och fest
Här får köket en egen avdelning mot entrésidan, och det här är ett kök man vill greja i. Det har all utrustning du behöver för att skapa kulinariska mästerverk – inklusive diskmaskin, förstås. I köket finns också utrymme för ett matbord, perfekt för vardagsmiddagarna och mysiga familjefrukostar. När ni blir fler vid bordet finns det gott om plats för ett rejält matsalsbord i vardagsrumsdelen. Från köket når du också en av husets praktiska höjdpunkter: en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare

Gott om socialt utrymme
Via en liten hall tar vi oss vidare mot husets härliga sällskapsytor. På vägen passerar vi det ena badrummet med WC och dusch. Här finns också möjlighet att sätta in ett badkar som tillval, för extra vardagslyx. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffmys och stora kalas. Här kliver du också ut på din egen altan – den står redo för alla tänkbara trevligheter.

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Karolina Wictorin

OBOS Sverige
Mäklare Karolina Wictorin, OBOS Sverige
070-1646705