Örnsätrabacken 39

Stockholms kommun Se på karta

4 850 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
224 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
56 400 kr/år
Tomträttsavgäld
10 800 kr/år

ACCEPTERAT PRIS!!
Varmt välkommen att uppleva denna gömda lilla oas som finnes inbäddad i grönska mellan Sätra och Bredäng med Mälaren som närmaste granne. Här bor du i ett fridfullt och privat läge, där skogen sätter känslan i denna lilla idyll. Känslan man får vid ingången ner för trappan är helt unik. Här bor du idylliskt och barnvänligt med en prunkande grönska utanför husknuten och samtidigt närhet till alla tänkbara bekvämligheter. Fastigheten omges av många vackra träd som både ger insynsskydd och svalkande skugga under varma sommardagar. Här är det svårt för små barnfötter att inte springa omkring och låta sig uppslukas av lek. Här dukar ni med fördel upp till både middagar och fest och njuter av naturen som kuliss.

Huset som har ett gavelläge är i toppskick med gedigna materialval och goda bekvämligheter. Huset har en stor tomt om totalt 224 kvm. På husets baksida finns en stor altan som rymmer en matplats som är perfekt för sköna kvällar med familjen eller grillfesten med vännerna. Här finns en gräsmatta och vackra odlingar. Huset är disponerad på två våningsplan med ett rymligt kök med matplats och fullutrustat tvättrum. På övre plan finns tre stycken sovrum och goda förvaringsmöjligheter.

Huset är beläget på en lugn och familjevänlig gata i Skärholmen med direkt närhet till natur som Sätraskogens naturreservat. Kort avstånd till olika badplatser, ett stort service-utbud vid Kungens kurva och Sätra idrottsplan.

Ta denna sällsynta chans att förvärva huset du drömt om!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Hussein Ammouri

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Hussein Ammouri, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
070-214 59 23