Lenngrensgatan 1B

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
142 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2013
Förening
BRF Sundets Pärla
Om föreningen
Avgift
5 313 kr/mån
Driftkostnad
19 200 kr/år
Pris/m²
59 859 kr/m²

Längst fram på natursköna Landborgen ligger tre stilrena radhus sedan 2014. Detta rofyllda läge erbjuder direkt närhet till skog och hav, samtidigt som centrum finns på gångavstånd. På denna lugna återvändsgata kan man vakna till fågelkvitter och havsbris, utan att störas av trafik.

Husen är uppförda i tre plan - samtliga med naturen och Öresund i blickfånget! Planlösningen är öppen och funktionell, med tre sovrum och stora glaspartier i västerläge. På bottenplan finns en egen altan, omgärdad av grönska. Stort badrum finns både vid entrén och på övre plan. En trappa upp breder stora sällskapsytor ut sig i en öppen planlösning. Från det rymliga köket med matplats och vardagsrummet med kamin, kan man följa naturens skiftningar utanför. På övre plan finns två sovrum och en väl tilltagen terrass. Från denna plats finns alla möjligheter att beskåda magiska solnedgångar över Öresund.

De tre radhusen utgör en bostadsrättsförening, men präglas av en tydlig villakänsla. Här bor man okomplicerat och nästintill underhållsfritt på toppläge! I den förmånliga månadsavgiften ingår även två parkeringsplatser. På föreningens gemensamma trädgårdsyta har man låtit bygga en härlig uteplats under pergola. Här finns grill och utekök, på en ypperlig plats att njuta av fina sommarkvällar tillsammans med familj och vänner!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jessica Heinegren

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-20 16 16