Edelcrantz väg 51

Telegrafberget - Nacka, Nacka kommun Se på karta

11 500 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Förening
BRF Segelvyn 1
Om föreningen
Avgift
4 278 kr/mån
Pris/m²
82 143 kr/m²

Vackert och högt beläget på Telegrafberget med utsikt mot Stockholms inlopp och Lidingö ligger dessa familjevänliga och stilrena stadsparhus i tre plan med en inspirerande och spännande design. Husen genomsyras av ett flödande ljusinsläpp och genomgående fina materialval. Mot vattnet har du en terrass samt en stor balkong. Här bor du i ett underbart område med gångavstånd till både vatten, förskolor och kommunikationer.

Just nu bygger ALM Småa Bostad första etappen av parhus i projektet Segelvyn. Husen beräknas inflyttningsklara sommaren 2022. Pris för denna hustyp från 10 500 000 kr. (HUS NR 9.-12) Se bifogad prislista,

På Telegrafberget växer ett helt nytt bostadsområde i Nackas skärgård fram med drygt 400 bostäder. Området ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat med en fantastisk vy över Stockholms inlopp och en härlig skärgårdskänsla.

Den första etappen i Segelvyn, består av 18 par- och radhus i bostadsrättsform med vacker utsikt över Stockholms inlopp, i ett naturskönt läge med utsikt över Halvkakssundet och Lidingös södra strandlinje.

Här bor du lugnt men ändå inte långt från stan. Området ligger cirka 25 minuter med Waxholmsbåt nr 83 från Stockholms innerstad. Bussen tar dig in till Slussen på ca 30 min och stannar alldeles nära vid Telegrafbergets vändplan. Med bil är du på 20 minuter i Stockholms innerstad.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Stockholm

Kontakta mäklaren

Karolina Miramadi

MOHV Stockholm
Mäklare Karolina Miramadi, MOHV Stockholm
0734-236409