Valthornsvägen 7 D

Tröingeberg, Falkenbergs kommun Se på karta

2 600 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Tröinge by
Om föreningen
Avgift
5 700 kr/mån
Driftkostnad
9 281 kr/år
Pris/m²
23 111 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostadsrätt som inte bara erbjuder ett perfekt läge, utan också en drömliknande livsstil. Här kan du uppleva den perfekta kombinationen av närhet till stadskärnan och utmärkta pendlingsmöjligheter, med E6 och järnvägsstationen bara ett stenkast bort. Du kan vara i hjärtat av Göteborg på mindre än en timme och njuta av allt staden har att erbjuda, samtidigt som du har en fristad att komma tillbaka till.

Men det är inte bara det bekväma läget som gör denna bostadsrätt så speciell. Området stoltserar med två förskolor, vilket är en dröm för barnfamiljer. Du kan tryggt veta att dina små änglar kommer att ha en säker och bekväm plats att lära och växa på. Dessutom finns det större matbutiker inom bekvämt avstånd, vilket gör att din vardag blir enklare och mer tidseffektiv.

För de hälsomedvetna och aktiva finns det inga bättre alternativ än Tånga handelsområde. Här kan du träna på moderna träningsanläggningar, njuta av en mångfaldig restaurangscen och shoppa i spännande butiker. Varför resa långt när allt du behöver finns precis runt hörnet? Din livsstil kommer att förbättras avsevärt genom att ha allt detta inom räckhåll.

Denna bostadsrätt är inte bara en plats att bo på, det är ett hem där lycka och bekvämlighet är centralt. Genom att kombinera det perfekta läget med närhet till stadskärnan, enkla pendlingsmöjligheter, utmärkta förskolor och allt du behöver för din vardag, erbjuder detta hem dig den livsstil du alltid drömt om. Missa inte chansen att äga denna unika bostadsrätt och ta steget mot ett liv i perfekt harmoni. Kontakta oss idag för att göra din dröm till verklighet!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falkenberg

Kontakta mäklaren

Diana Kristensen

Fastighetsbyrån Falkenberg
Mäklare Diana Kristensen, Fastighetsbyrån Falkenberg
073-885 40 94
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas