Söderholmsgränd 41

Vårberg, Stockholms kommun Se på karta

4 490 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
202 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
51 400 kr/år

Sällan till salu!

Välplanerat radhus med härlig utsikt i ett lugnt och familjevänligt radhusområde. Denna bostad har fyra sovrum med möjlighet att skapa ytterligare ett rum, smart kök med matplats, badrum på båda våningsplan, tvättstuga, dubbla terrasser med fantastisk utsikt i högt och fritt läge.

I närheten hittar man flera för- och grundskolor, badplats och härliga grönområden för den som värdesätter det rörliga friluftslivet.

Varmt välkomna på visning!

OMRÅDE & KOMMUNIKATIONER

Här bor ni i ett optimalt läge nära Vårberg C som erbjuder ett utbud av butiker och restauranger. T-banan ligger endast kort promenad bort och du tar dig in till Stockholms central på ca 25 minuter. Med bil åker du på ca 20 minuter tack vare att du snabbt kommer ut på E4:an. Skärholmens centrum med 200 butiker är bara en tunnelbanestation bort. Tar du bilen åker du på ca 5 minuter till nöjesmetropolen Heron City som erbjuder bio, bowling, restauranger och en handfull större butikskedjor såsom Mio, Media Markt och XXL Sport & Vildmark. Här hittar du även Kungens kurva, Sveriges största handelsplats inklusive världens största IKEA. I området ligger Sätrabadet som erbjuder både bad och utomhusgym. Det är även nära till naturreservatet Sätraskogen, ett populärt område för promenader, löpare och är en perfekt plats för rekreation.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Hussein Ammouri

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Hussein Ammouri, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
070-214 59 23