Nyproduktion

Rindö Hamn

Vaxholm Se på karta

5 575 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
5 m²
Avgift
5 572 kr/mån
Pris/m²
46 458 kr/m²
Nyproduktion

Två plans radhus på första parkett mot hamnen. 120 kvm + 5 kvm orangeri på taket med utgång till takterrass om 12 kvm i perfekt solläge. Fantastisk sjöutsikt och helt fritt läge. Båtplats i den skyddade hamnen ingår. Från vardagsrummet har man utgång till den egna uteplatsen. Helt enkelt ett unikt boende i ett område som kommer bli eftertraktat.

Försäljningen av 91 bostäder med ett av skärgårdens absolut bästa lägen är i full gång. Detta blir Tornstadens första projekt i Rindö Hamn. Ett fantastiskt skärgårdsboende alldeles intill vattnet och båthamnen. Här kan vi erbjuda allt från effektiva 1:or med balkong eller uteplats till spatiösa 5:or med terrasser och radhus med orangeri och takterrass. Solläget är helt perfekt i sydväst och de flesta bostäderna har strålande sjöutsikt. Under några av husen blir det garageplatser. Köper man i ett tidigt skede får man rätt till båtplats i den lugna hamnen. För information om köpprocessen vänligen gå in under dokument eller kontakta ansvariga fastighetsmäklare.

Om du förvärvar en lägenhet i Brf Dykaren behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här finns både och - på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård. Från Rindö Hamn är det bara sex kilometer till Vaxholm, ”skärgårdens huvudstad”. Hamnen är den naturliga samlingsplatsen och här sjuder det av liv, särskilt sommartid. Ett stenkast från din bostad finns hamnrestaurangen Batteriet där man både kan äta gott och handla något från deras butik. Utöver basservice såsom förskola, skola, livsmedelsaffär mm finns mycket annat som förgyller vardagen. Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet efter en runda i motionsspåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Sedan kan det smaka gott med något från Ostmakeriet - café och försäljning av egentillverkad ost - eller njuta av en öl från Waxholms bryggeri, Rindö Hamns eget mikrobryggeri.

OBS! Bilderna är visualiseringar och avvikelser kan förekomma.

Läs mer om bostaden

Kontakt