Nyproduktion

Sippvägen

Vega - Kolartorp, Haninge Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Byggår
2021
Förening
BRF Haninge Terrassen
Om föreningen
Avgift
4 450 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Pris/m²
45 236 kr/m²
Nyproduktion

I ett fantastiskt läge uppför Brf Haninge Terrassen ett projekt om 18 stycken moderna, arkitektritade och yteffektiva bostäder som är belägna på Sippvägen i det eftertraktade och barnvänliga området Kolartorp/Vega i Haninge Kommun.

Projektet är beläget intill befintligt villaområde med flera förskolor, pendeltågsstation, busslinje och närhet till stort shoppingområde i Port 73. Här får man möjlighet att njuta i ett lugnt kvarter av grönskande omgivningar med närhet till allt man behöver.

Husen har smarta och sociala planlösningar samt naturen runt hörnet. Varje bostad har uteplats/terrass och parkeringsplats. Bostäderna kommer att bestå av rymliga och välplanerade bostadsrätter i olika hustyper – Parhus 116 kvm, 110 kvm, 106 kvm och 105 kvm samt Studiohus 2-plan på 40 kvm. Bostäderna byggs med hög kvalitet och passar perfekt för den moderna familjen. Husen erbjuder generösa och genomtänkta ytor och ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet. Bostäderna kommer genomsyras av exklusiva materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella oavsett storlek på bostad.

Parhusen består av putsade fasader med 3-glasfönster. Golv av vitlaserad enstavsparkett och vitmålade väggar. Skräddarsytt designkök och rostfria vitvaror. Spotlights med ledbelysning i hall, vardagsrum, kök och allrum. Badrum med kakel på vägg och grå klinker på golv. Uppvärmningssystem med vattenburen golvvärme som kopplas till en luftvärmepump.

Inflyttning (preliminärt.)
Mars 2022

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Haninge