Dalvägen 14

Ella Gård, Täby kommun Se på karta

6 475 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
600 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
25 188 kr/år

Med utmärkt läge i populära Ella Gård ligger detta trevliga kedjehus som disponerar entréplan med kök, matrum, två sovrum, badrum, bastu och vardagsrum med braskamin. På övre plan finner ni allrum, två sovrum, klädkammare/förråd och WC. Ytskikten är i behov av uppfräschning så här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa ett underbart hem. Bergvärme är installerad vilket ger låga driftkostnader.

Lummig, uppvuxen trädgårdstomt som vetter mot allmänning. Här finns plats att skapa fina uteplatser och barnen har härliga ytor för spring och lek. Carport finns för bilen och även plats att parkera flera bilar på uppfarten.

I Ella Gård bor du i lummiga villakvarter med närhet till fina motionsspår, skidspår, fotbolls- och tennisplaner. Barnen trivs extra bra här med populära Ellagårdsskolan och flertalet förskolor endast ett stenkast bort. Till Täby centrum med dess stora utbud av affärer och service promenerar man på mindre än 15 minuter och kommunikationerna är också mycket bra med Roslagsbanan och bussar mot Danderyd och övriga Täby. Området präglas av god granngemenskap med intresseföreningen Ella gårds byalag som erbjuder gemensamma aktiviteter, såsom valborgsmässofirande, midsommarfirande och cirkusfestival för barnen. Besök hemsidan Ellagard.nu för att läsa mera. På hemsidan finns även filmer som visar såväl dagens Ella gård som nostalgiska tillbakablickar.

Kom och upplev huset och området på plats.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Cecilia Widmark

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Cecilia Widmark, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
070-162 75 32