Backgatan 26

Gantofta, Helsingborg Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175,2 m²
Tomtarea
806 m²
Byggår
2021
Antal besök
4 975
Dagar på Hemnet
25

Nu står detta fantastiska parhus klart med modern design i ljusa material! Perfekt för er som önskar generationsboende eller vill ha möjlighet att hyra ut ena delen och få en intäkt. Även för juridiska personer kan detta vara en möjlighet att köpa för att hyra ut båda boendena. Huset är nybyggt med omsorg och stod klart 2021 i populära Gantofta. Här kan ni flytta rakt in utan att behöva lägga någon tid på kostsamma renoveringar. Per hus finns det två rejäla sovrum, vackert badrum med dusch och tvättmöjligheter samt ett läckert kök som ligger i anslutning till vardagsrummet som erbjuder härliga sällskapsytor. Det finns även ett förrådsrum precis innan för dörren, där det finns möjlighet att utöka boytan genom att göra en trappa upp till vindsvåningen som idag är oinredd men förberedd med isolering, golv, vatten, avlopp, el och ventilation. . Som sagt möjligheterna med detta parhus är många!

Trädgården erbjuder ett härligt träddäck på baksidan som ni enkelt tar er ut på ifrån köket och vardagsrummet som ligger i en öppen planlösning. Uteplatsen är perfekt beläget för att fånga solstrålarna hela eftermiddagen och kvällen med vänner och familj!

Trots det lantliga läget, befinner du dig i stadskärnan på 15-20 minuter med bil. Gantofta är en genuin och populär familjär by med livsmedelsbutik, pizzeria, café, idrottsförening, omtyckt skola och förskola. Ni finner även goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss in till Helsingborg samt tåg söderut mot Lund och Malmö. Här växer såväl blommor som barn upp under optimala förhållanden! För er som uppskattar naturen har ni Råådalen som är ett naturreservat som sträcker sig från Gantofta till Råå i södra Helsingborg. Få platser kan erbjuda en så rik miljö med åns rinnande vatten, lövskogen och de öppna beteshagarna! Perfekt för er som värdesätter långa promenader med hunden och härliga löpturer!

Varmt välkommen att kontakta mäklare Jennie för tidsbokning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg Norr